Inschrijfformulier Maylight Instituut voor Spirituele en Mentale Training

Je kunt onderstaand formulier gebruiken om je in te schrijven voor deelname aan één van de beschikbare opleidingsgroepen, die Maylight ISMT aanbiedt.

Indien je eerst meer informatie nodig hebt over de opleiding, module en/of workshop, die je bij Maylight ISMT wil gaan volgen, dan kun je je vragen per email stellen of je kunt ons bellen op 06-23689313 en je vragen inspreken. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

 
1 Privacy verklaring 2 Persoonsgegevens 3 Contactgegevens 4 Opleiding 5 Afronding 6 Klaar!
0%
Maylight Instituut voor Spirituele en Mentale Training respecteert de privacy van de bezoekers van haar website, haar cliënten en cursisten, in het bijzonder de rechten van bezoekers met betrekking tot de geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens. Vanwege volledige transparantie met onze klanten hebben wij daarom een beleid geformuleerd en geïmplementeerd met betrekking tot deze verwerkingen zelf, het doel ervan alsook de mogelijkheden voor betrokkenen om hun de rechten zo goed mogelijk te kunnen uitoefenen. De privacyverklaring van Maylight Instituut voor Spirituele en Mentale Training is na te lezen op de Privacyverklaring pagina.
Ik verklaar kennis te hebben genomen van en in te stemmen met de Privacyverklaring van Maylight ISMT en geef toestemming tot verwerken van mijn persoonsgegevens.