Zuiver Pendelen

Module Omschrijving

Prijs: 
€125.00
Prijs Eenheid: 
dag
Aantal lesdagen: 
1
Groepen waarin nog plekken vrij zijn (klik op onderstaande groepscode(s) voor de volledige informatie over deze groep)

Er is op dit moment helaas geen ruimte meer om je in te schrijven voor deze opleiding/workshop. Voor meer informatie kun je mailen naar info@maylight.nl

In deze workshop leer je hoe ZUIVER te pendelen. De pendel is namelijk makkelijk te manipuleren zodat de antwoorden onzuiver worden. Je leert pendelen met je gids. Er kan in het contact met je gids soms een twijfel zijn, 

Dat je je afvraagt: klopt dit nou wat ik doorkrijg? De pendel is dan een goed medium om te checken of het klopt wat je hebt doorgekregen. 

Ook kan je pendelen met overledenen. We maken een pendelbord waarmee ik je zal leren hoe ermee om te gaan. 
Pendels zijn eventueel te koop in onze praktijk. Eventueel kan ik invoelen welke bij je past. 

Voor alle mensen die de pendel willen gebruiken bij healing of zij die voelen af en toe toch nog even hun twijfels uit te willen pendelen. 

Locatie: Hurk 122, Uden
Kosten: € 125,- inclusief koffie, thee en een snack, lunch zelf meenemen. Ook je pendel meenemen. Pendels zijn ook aan te schaffen in onze praktijk.

Deze opleidingsmodule is bij uitstek geschikt voor beginnende en gevorderde particulier/professional met de behoefte om een praktijk als Medium en/of Healer te beginnen, verder uit te bouwen of te combineren met zijn/haar huidige beroep. Ook is deze opleidingsmodule geschikt voor hen, die zich persoonlijk willen ontwikkelen op het vlak van hun intuïtieve vermogens en healing. 

Deze opleidingsmodule vraagt om een ongeveer 2,5 uur zelfwerkzaamheid naast het aantal contacturen die we zullen hebben. De technieken mogen in feite pas ingezet worden als de stof/oefeningen eigen gemaakt zijn. Dus in geval van een lopende praktijk betekent dit 2,5 uur per week studie/oefenlast naast de tijd die je besteed aan je eigen praktijk.

Voor deelname aan deze opleidingsmodule gelden géén bijzondere toelatingseisen.