Werken met Chakra kaarsen en Chakra Essences

Module Omschrijving

Prijs: 
€150.00
Prijs Eenheid: 
1 dag
Aantal lesdagen: 
1
Groepen waarin nog plekken vrij zijn (klik op onderstaande groepscode(s) voor de volledige informatie over deze groep)


  • 2018-MED_MOD_CHAKRAESS-1
    Start: zaterdag 08-12-2018 te Maylight ISMT Woerden, Rijnstraat 101, 3441 BS Woerden
    Overige lesdagen:

Chakra kaarsen kunnen bijna niet ontbreken in jouw praktijk. Of als je een praktijk wilt beginnen, zijn de chakra kaarsen en essences (doorgegeven door De Raad en gemaakt door mij, Marion) niet ontbreken. Chakra kaarsen kunnen je veel vertellen over de levensloop van de mens die een behandeling ondergaat. Om de chakra’s te beschermen en verder te behandelen en in balans te brengen, gebruik je de chakra essences. 

De kosten voor deze workshop is inclusief een set chakra kaarsen en een set chakra essences. 
Lunch: eigen lunch meenemen, verder zijn er genoeg geledenheden vlakbij de praktijk waar je een broodje kunt halen of eten. 
 

Deze opleidingsmodule is bij uitstek geschikt voor beginnende en gevorderde particulier/professional met de behoefte om een praktijk als Medium en/of Healer te beginnen, verder uit te bouwen of te combineren met zijn/haar huidige beroep. Ook is deze opleidingsmodule geschikt voor hen, die zich persoonlijk willen ontwikkelen op het vlak van hun intuïtieve vermogens en healing. 

Deze opleidingsmodule vraagt om een ongeveer 2,5 uur zelfwerkzaamheid naast het aantal contacturen die we zullen hebben. De technieken mogen in feite pas ingezet worden als de stof/oefeningen eigen gemaakt zijn. Dus in geval van een lopende praktijk betekent dit 2,5 uur per week studie/oefenlast naast de tijd die je besteed aan je eigen praktijk.

Voor deelname aan deze opleidingsmodule gelden géén bijzondere toelatingseisen.