Verhuizing Praktijk, Opleidingen en korte Cursussen

Lieve allemaal,

Hier weer even een berichtje.

Na zo’n twee en half jaar in Brabant vertoefd en gewerkt te hebben, hebben we besloten om naar Woerden (bij Utrecht) te gaan verhuizen met de praktijk. Woerden ligt heel centraal, echt midden in het land en is zeer goed bereikbaar. De praktijk zal zich vanaf half september vestigen in Woerden.

Wanneer de definitieve opening zal zijn wordt nog bekend gemaakt met de eerstvolgende nieuwsbrief. Het is wel al bekend dat een reading vanaf oktober uitsluitend in Woerden gegeven zal worden. De huidige opleidingen die reeds gestart zijn zullen in Uden afgemaakt worden. Dus wie op dit moment de opleiding volgt, kan er zeker van zijn dat deze locatie niet veranderd wordt.

Alle nieuwe opleidingen zullen starten in Woerden, zoals de nieuwe mediumopleiding, de Avalon-ELA healers opleiding en het Avalon-ELA college.

Door de verhuizing, het opknappen en alles gereed maken, zullen er in september geen nieuwe opleidingen starten, maar is alles verplaatst naar januari 2019 in Woerden. Wel zullen er korte cursussen/modules gegeven worden in Uden én in Woerden in het najaar 2018.

Allereerst volgt hier een overzicht van de nieuwe cursussen/modules in het najaar 2018:

LET OP: alle lessen worden door mijzelf, Marion Berndsen, gegeven. Er zal in de nieuwe opleiding af en toe een stagiare aanwezig zijn die door mij opgeleid wordt.

Amida: Versterk het contact met je gids(en)

Op deze dag zal Amida ingaan op het contact met jouw gidsen. Hoe communiceer met je gids(en), wie zijn zij, hoe „leven” zij. En nog veel meer. We zullen gaan kijken of we een duidelijk beeld van de aanwezige gidsen mogen ontvangen en ik zal daarin ondersteuning geven. Daarnaast zullen we boodschappen en antwoorden krijgen van deze zelfde gidsen omtrent alle vragen die nu in jouw leven spelen.

Locatie: d’n Office, Loopkantstraat 25 in Uden

Datum en tijd: vrijdag 31 augustus van 10.30 uur tot 16.00 uur

Kosten: € 125,-

Lunch: het is mogelijk te lunchen in d’n Office in het restaurant (buffet) voor een redelijk bedrag, maar je kunt ook je eigen lunch meenemen. Koffie, thee en koek is aanwezig.

Aanmelding via de website www.maylight.nl via de link inschrijven.

Tarotles

Een tarotcursus van 3 dagen, waar je heel helder zult krijgen wat de tarot probeert te zeggen.

Al heb je nog nooit een tarotspel in je handen gehad, aan het eind van de cursus ben jij in staat een goede legging te doen.

De eerste dag leg ik het verhaal van de tarot uit. Immers, de tarot is een boek vol wijsheiden. De volgorde van dat boek leg ik je dan uit. Verder gaan we in op de Grote Arcana, de hoofdkaarten van de Tarot. We gaan op die dag leggingen doen met alleen de Grote Arcana (de hoofdkaarten). Dag 2 gaan we over naar de Kleine Arcana en gaan we al wat complete leggingen doen. Dag 3 is voor al jouw vragen over de tarot, verdieping en oefening van wat je dag 1 en dag 2 geleerd hebt.

Voorheen gaf ik een tweedaagse tarotcursus, maar er is gebleken dat de mensen toch meer verdieping willen. Daarom is het mogelijk om dag 3 apart te volgen voor de mensen die bij mij al dag 1 en dag 2 gedaan hebben.

Locatie: Rijnstraat 101, Woerden Datum en tijd: zaterdagen 6 oktober, 20 oktober en 3 november 2018, van 10.30 uur tot 16.00 uur.

Kosten: € 375,- voor de 3 dagen. Wil je alleen dag 3 doen: € 125, -

Lunch: eigen lunch meenemen, verder zijn er genoeg gelegenheden vlakbij de praktijk waar je een broodje kunt halen of eten.

Aanmelding via de website www.maylight.nl via de link inschrijven.

Spirituele Stervensbegeleiding

Op onze site staat een uitgebreide uitleg over de Spirituele Stervensbegeleiding. Deze cursus is voor iedereen geschikt.

Je leert over het stervensproces: wat gebeurt er, wat ervaart men, wat ziet men en voelt men, wat doen de chakra’s tijdens het sterven. Hoe kan je het beste met iemand omgaan die gaat overlijden. Hoe begeleid je iemand die terminaal is. Daarnaast, wat als men uit het lichaam is, waar gaat de ziel naartoe en hoe en wat wordt er beleefd. Een mooie cursus als aanvulling om mee te werken, of binnen jouw familiekring in te zetten. Immers, iedereen krijgt in de nabije omgeving te maken met dierbaren die overlijden.

Locatie: Rijnstraat 101, Woerden Datum en tijd: zaterdag 13 oktober en zaterdag 10 november 2018

Kosten: € 250,-

Lunch: eigen lunch meenemen. Verder zijn er genoeg gelegenheden vlakbij de praktijk waar je een broodje kunt halen of eten.

Aanmelding via de website www.maylight.nl via de link inschrijven.

Amida: werken met kristallen schedels

Amida, de prachtige engel die verbonden is aan de schedel uit Peru in de praktijk, zal vertellen over de kristallen schedels. Wat is hun functie en wat is het doel dat zij bij jou zijn. Misschien heb je nog geen schedels en voel je je alleen maar aangetrokken. Ook dan is deze dag voor jou.

Hoe kan je het beste werken met jouw schedels. Hoe kan je ze inzetten bij specifieke problemen en heling? Hoe maak je contact, wat hebben de schedels nodig en nog veel meer. Natuurlijk mag je je schedels meenemen, want tijdens deze dag krijgen zij een toegevoegde energie van Amida.

Er zullen tevens schedels in de praktijk te koop zijn, uiteraard geheel vrijblijvend.

Locatie: Rijnstraat 101, Woerden Datum en tijd: zaterdag 24 november 2018 van 10.30 uur tot 16.00 uur Kosten: € 125,-

Lunch: eigen lunch meenemen, verder zijn er genoeg gelegenheden vlakbij de praktijk waar je een broodje kunt halen of eten.

Aanmelding via de website www.maylight.nl via de link inschrijven.

Werken met Chakra kaarsen en chakra essences

Chakra kaarsen kunnen bijna niet ontbreken in jouw praktijk. Of als je een praktijk wilt beginnen, zijn de chakra kaarsen en essences (doorgegeven door De Raad en gemaakt door mij, Marion) niet ontbreken. Chakra kaarsen kunnen je veel vertellen over de levensloop van de mens die een behandeling ondergaat. Om de chakra’s te beschermen en verder te behandelen en in balans te brengen, gebruik je de chakra essences.

Locatie: Rijnstraat 101, Woerden Datum en tijd: zaterdag 8 december 2018 van 10.30 uur tot 16.00 uur. Kosten: € 150,- inclusief een set chakra kaarsen en een set chakra essences.

Lunch: eigen lunch meenemen, verder zijn er genoeg geledenheden vlakbij de praktijk waar je een broodje kunt halen of eten.

Aanmelding via de website www.maylight.nl via de link inschrijven.

Dan nu de opleidingen: 2019!

Mediumschap Masterclasses

Een nieuwe groep medium masterclass begint op zaterdag 12 januari 2019 in Woerden!!!!

Sommige mensen zeggen mij: ja maar Marion, ik ben toch geen master?

Nee, dat klopt, als je een master zou zijn dan hoef je geen opleiding te volgen.

Deze opleiding is, als jij je voor 100% inzet, doelgericht en succesvol zodat jij aan het eind een goede reading kunt geven.

De gehele opleiding duurt 2 jaar en bevat 40 lesdagen (2 lesdagen per maand).

Meer informatie staat uitgebreid beschreven op de website.

Locatie: Rijnstraat 101, Woerden

Data voor jaar 1: zaterdag 12 januari, 26 januari, 2 februari, 9 februari, 2 maart, 16 maart, 6 april, 20 april, 11 mei, 25 mei, 8 juni, 22 juni, (juli en augustus vakantie) 7 september, 21 september, 5 oktober, 12 oktober, 2 november, 16 november, 7 december, 14 december 2019.

Data voor jaar 2: volgen zo snel als bekend.

Tijd: van 10.30 uur tot 16.00 uur

Kosten: € 3000,- verspreid over 12 termijnen van € 250,- per maand per automatische incasso.

Aanmelding via de website www.maylight.nl via de link inschrijven.

Avalon-ELA healersopleiding

Een nieuwe start voor de Avalon-ELA healersopleiding. Een opleiding die ook uitgebreid beschreven staat op de website.

Je ontvangt 5 intitiaties die de Avalon- ELA energie integreren in jouw energie zodat jij deze prachtige helende energie kunt inzetten in de heling die jij aan de mensen geeft, maar ook kunt gebruiken voor zelfheling.

Je ontvangt lessen van een prachtige groep lichtwezens, genaamd De Raad, die jou vertellen over alles wat je nodig hebt om de heling te geven, de initiaties te ontvangen, jouw vorige levens etc. etc.

Iedere opleiding wordt apart afgestemd op de groep. De opleiding duurt een jaar, 10 lesdagen.

Locatie: Rijnstraat 101, Woerden Data: maandag 21 januari, 11 februari, 11 maart, 8 april, 13 mei, 17 juni (vakantie juli en juli) 9 september, 7 oktober, 4 november, 2 december 2019.

Tijd: van 10.30 uur tot 16.00 uur

Kosten: € 1350,- verspreid over 12 termijnen van € 112,50 per maand per automatische incasso.

Aanmelding via de website www.maylight.nl via de link inschrijven.

De mensen die bij mij het Avalon-ELA college volgen, ontvangen separaat bericht.

De Masteropleiding voor Avalon-ELA wordt aan gewerkt en wordt bekend gemaakt zo gauw als deze vorm heeft.

Heel veel liefs, Ook van Roger, Marion