Trancemediumschap

Module Omschrijving

Prijs: 
€1 350.00
Prijs Eenheid: 
10 dagen
Aantal lesdagen: 
10
Groepen waarin nog plekken vrij zijn (klik op onderstaande groepscode(s) voor de volledige informatie over deze groep)

Er is op dit moment helaas geen ruimte meer om je in te schrijven voor deze opleiding/workshop. Voor meer informatie kun je mailen naar info@maylight.nl

Trancemediumschap is een specifieke vorm van mediumschap, waarbij je de spirits meer toelaat om contact met jou te maken. Dit kan op verschillende manieren en de manieren die ik met jullie ga behandelen en beoefenen is:

  • Vertrouwen ontwikkelen in het werken met de spirituele wereld.
  • Je leren overgeven
  • Tranceverdieping
  • Healen via trance (via jouw geleide gids)
  • Channelen – doorgeven wat de spirits via jou naar de mens op aarde door wil geven. We gaan persoonlijke channelingen doen, maar ook groepschannelingen
  • Transfiguratie (de spirits kiezen een medium uit om zichzelf te laten zien)
  • Theorie omtrent deze onderwerpen

Wanneer jij je aangetrokken voelt tot deze opleiding, kan je mij een foto sturen en zal ik me afstemmen of deze opleiding geschikt voor je is.

(Volg jij al de masterclasses mediumschap: enkele van deze onderwerpen komen terug in de Masterclasses, deze opleiding is uitsluitend gericht op trancemediumschap en dus uitgebreider)

De kosten voor de gehele opleiding worden verdeeld over 12 termijnen van € 112,50 per maand.

De Geregistreerd Mediumschap Vervolgopleidingen/modulen en de bijhorende examens zijn zeer geschikt voor gevorderde particulier/professional met de behoefte om een praktijk als Medium te beginnen en zich verder te specialiseren me de mogelijkheden die Geregistreerd Mediumschap biedt. Ook zijn de Geregistreerd Mediumschap vervolg opleidingen geschikt voor hen, die zich persoonlijk willen ontwikkelen op het vlak van hun intuïtieve vermogens en healing, maar de eerste stappen op het gebied van Mediumschap al hebben gezet.

Een succesvol afgeronde Geregistreerd Mediumschap basisopleiding kan een vereiste zijn om deel te kunnen nemen aan deze Vervolgopleiding/module.

Deze opleidingen/modulen en het examen vragen om een ongeveer 2,5 uur zelfwerkzaamheid naast het aantal contacturen die we zullen hebben. De specialisatie technieken mogen in feite pas ingezet worden als de stof/oefeningen eigen gemaakt zijn. Dus in geval van een lopende praktijk betekent dit 2,5 uur per week studie/oefenlast naast de tijd die je besteed aan je eigen praktijk.

De Geregistreerd Mediumschap vervolgopleidingen wordt afgerond met een Geregistreerd Mediumschap Certificaat betreffende de afgeronde specialisaties opleiding. Een Examen Geregistreerd Mediumschap wordt afgerond met een Diploma met cijferlijst. Geregistreerd Mediumschap is een vrij beroep en een waardevolle aanvulling voor een "paramedisch alternatief begeleider/genezer", die bij voorkeur een bij de KvK ingeschreven praktijk voert en/of Mediumschap wil inzetten als een complementaire behandelingswijze. Daar waar nodig kan de student, die deze vervolgopleiding/module succesvol afgerond ondersteuning van Maylight ISMT ontvangen in het aansluiten bij CAT.