Tarot

Module Omschrijving

Prijs: 
€250.00
Prijs Eenheid: 
2 lesdagen
Aantal lesdagen: 
2

Docent(en):

Marion Berndsen

De tarot bevat heel veel wijsheid. Deze eeuwenoude wijsheid ga ik je leren. Je leert hoe de kaarten te interpreteren en de combinaties tussen de kaarten te verklaren.

De tarot was oorspronkelijk een boek. De tarot kan nog steeds “gelezen” worden als een boek. Als je het verhaal begrijpt, is het ook makkelijker om de kaarten te duiden.

Een veel inspirerender uitleg dan in de meeste boeken. De tarot leer je door te DOEN!

Bovendien helpt de tarot je bij je spirituele ontwikkeling. We gebruiken de Rider Waite Tarot, daarna kan je werken met ieder spel dat je wilt.

Deze twee dagen zijn een opzet. Als je je wilt verdiepen is het mogelijk een vervolgdag te doen, we doen dit in overleg met de groep. In de praktijk is het gebleken dat als je doorgaat met oefenen, je er al snel in komt.

De prijs voor de workshop is inclusief tarotspel en oefenbladen.

Deze opleidingsmodule is bij uitstek geschikt voor beginnende en gevorderde particulier/professional met de behoefte om een praktijk als Medium en/of Healer te beginnen, verder uit te bouwen of te combineren met zijn/haar huidige beroep. Ook is deze opleidingsmodule geschikt voor hen, die zich persoonlijk willen ontwikkelen op het vlak van hun intuïtieve vermogens en healing. 

Deze opleidingsmodule vraagt om een ongeveer 2,5 uur zelfwerkzaamheid naast het aantal contacturen die we zullen hebben. De technieken mogen in feite pas ingezet worden als de stof/oefeningen eigen gemaakt zijn. Dus in geval van een lopende praktijk betekent dit 2,5 uur per week studie/oefenlast naast de tijd die je besteed aan je eigen praktijk.

Voor deelname aan deze opleidingsmodule gelden géén bijzondere toelatingseisen.