Spirituele Opleiding

Erkende spirituele opleiding

Ben jij op zoek naar een betrouwbare spirituele opleiding in Amsterdam, Hoofdorp, Haarlem e.o?  Maylight Instituut voor Spirituele Mentale Training is voorzien van een breed diversiteit aan spirituele opleidingen, producten en diensten.  Tijdens onze spirituele opleiding leer je hoe je de energie met anderen moet verbinden en leer je ook over de achtergrond van de spiritualiteit. Maylight is een erkend opleidingsinstituut en staat ingeschreven bij het Centraal Register voor Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Wij voldoen aan alle kwaliteitseisen die gesteld worden voor een erkende spritiuele opleiding.

Voordelen van een spirituele opleiding

Door een spirituele opleiding te volgen leer je te ontspannen en een betere controle te hebben over je geest. Je geestelijke gezondheid is namelijk belangrijker dan je denkt, uiteindelijk biedt een spirituele opleiding voordeel op met alles wat je doet in het dagelijkse leven. Ook helpt het volgen van een spirituele opleiding je om te gaan met stress. Wij hebben al jarenlang ervaring in het geven van spirituele opleidingen in Haarlem, Hoofddorp, Amsterdam en omgeving, en hebben al vele tevreden klanten. 

Onze spirituele opleiding voor Erkend Mediumschap en Avalon ELA-energy Healer integreren alle aspecten van spiritualiteit, persoonlijke groei en de beroepen Medium en Healer.