Spiritueel Relatie Therapeut

Module Omschrijving

Prijs: 
€1 350.00
Prijs Eenheid: 
10 dagen
Aantal lesdagen: 
10
Groepen waarin nog plekken vrij zijn (klik op onderstaande groepscode(s) voor de volledige informatie over deze groep)

Er is op dit moment helaas geen ruimte meer om je in te schrijven voor deze opleiding/workshop. Voor meer informatie kun je mailen naar info@maylight.nl

Het is een feit dat ik al vele mensen geholpen heb om hun relatie te herstellen. Zelfs in gevallen waar men de hoop al opgegeven had en men tot op heden nog gelukkig is met elkaar, maar ook zichzelf als persoon binnen de relatie beter voelen. Ik heb daarvoor samen met mijn gidsen een manier gevonden om de mensen op een ander niveau in de relatie te gaan staan. 

Jullie weten hoe druk ik ben en ik bijna geen tijd heb om aan de vraag te voldoen, daarom wil ik mensen op gaan leiden om dit prachtige werk te kunnen doen.

Echter….. deze opleiding is ook zeer geschikt als jij zelf aan jouw relatie wilt werken en is ook geschikt voor de vrijgezellen onder ons, die graag een relatie zouden willen. 

Deze opleiding duurt 1 jaar bestaande uit 10 lesdagen (met later nog nascholingsdagen 1x per jaar)

Enkele onderwerpen zullen zijn: 

  • hoe kan je het beste uit je relatie halen 
  • tweelingzielen 
  • het helen van relaties 
  • op welke manier kan je helpen in een relatiesessie 
  • positieve en negatieve relaties 
  • de helper, de gebruiker, de misbruiker en vele andere types 
  • invloed van de buitenwereld 
  • oefeningen om zichzelf te ontdekken en oefeningen om de ander te ontdekken 
  • hoe zet jij jezelf opzij in het therapeutische gedeelte. 
  • respect 

en…. nog veeeeeeeeeel meer. 

LET OP: Je kunt bij je aanmelding in het veld bijzonderheden aangeven of je in één keer wil betalen, of in 12 termijnen.

Deze opleidingsmodule is bij uitstek geschikt voor beginnende en gevorderde particulier/professional met de behoefte om een praktijk als Medium en/of Healer te beginnen, verder uit te bouwen of te combineren met zijn/haar huidige beroep. Ook is deze opleidingsmodule geschikt voor hen, die zich persoonlijk willen ontwikkelen op het vlak van hun intuïtieve vermogens en healing. 

Deze opleidingsmodule vraagt om een ongeveer 2,5 uur zelfwerkzaamheid naast het aantal contacturen die we zullen hebben. De technieken mogen in feite pas ingezet worden als de stof/oefeningen eigen gemaakt zijn. Dus in geval van een lopende praktijk betekent dit 2,5 uur per week studie/oefenlast naast de tijd die je besteed aan je eigen praktijk.

Voor deelname aan deze opleidingsmodule gelden géén bijzondere toelatingseisen.