Persoonlijke Tekeningen vanuit Helderziende Waarnemingen

Prijs: 
€ 110.00
afbeelding van Roger Lenoir
Roger Lenoir

Roger Lenoir is naast systeemontwikkelaar, begeleider van studenten en nieuwetijdskinderen, muzikant en kunstenaar. Hij is een spiritueel waarnemer en kan zijn talenten inzetten om deze spirituele waarnemingen weer te geven. Dat wil zeggen dat hij kan  tekenen wat hij bij u waarneemt. Hij stemt zich af op uw naam en uw foto en tekent het beeld wat hij ziet. 

De Farao

Deze tekeningen variëren van uitbeelding van de energie van een gids om u heen tot algemene energieën om u heen. Ook uw relaties, de verbindingen tussen uw familie en een levensdoel kan in deze tekening naar voren komen. Geen tekening is hetzelfde. Als materiaal gebruikt hij bij voorkeur kleurpotloden en een pen.
Uw persoonlijke verbeelding geeft een visuele omschrijving van uzelf. De persoonlijke verbeelding kan dienen als ingang om moeilijke onderwerpen bespreekbaar te maken of gewoon als mooie, positieve decoratie aan de muur. De verbeelding brengt rust en inzicht. Een visuele ontdekkingstocht door uzelf. 

Persoonlijke Tekeningen

Ook tekeningen van stellen zijn mogelijk. Dit geldt dan als twéé tekeningen, maar ze worden in elkaar gemonteerd en met elkaar verbonden.

Je herkent het pas als je het ziet

Je herkent het pas als je het hoort

Je herkent het pas als je het aanraakt

Je herkent het pas als je het ervaart

Leren tegelijkertijd te ervaren en te herkennen op een natuurlijke manier staat gelijk aan bewustworden. Maar hoe léér je bewustwording als je elke dag overdonderd wordt door alles om je heen? Bewustwording kun je leren door een moment voor jezelf te nemen en op passende manieren contact te maken met de onzichtbare processen in jezelf en om jou heen. Dit is precies wat je met een waarnemingstekening kunt ontdekken!

Duur:         Ongeveer 3 weken voor het maken van de tekening op basis van een naam en een foto. 

Leeftijd:    alle leeftijden

Materiaal:     De Persoonlijke Verbeelding wordt gedrukt op hoogwaardig mat fotopapier. Per mail ontvangt u een hogekwaliteit digitaal bestand, zodat u een afdruk naar keuze kan laten maken. Verder wordt de tekening geleverd met een tekstuele toelichting.

Gebruik:     De Persoonlijke Verbeelding in de vorm van de tekening is voor persoonlijk gebruik in de privé sfeer. Voor zakelijk gebruik (zoals bij een groepsbespreking, op een website of in een film) gelden aanvullende voorwaarden. 

Wilt u uw Persoonlijk Verbeeldingstekening ontvangen? 

Gebruik dan het onderstaande webformulier en vul alle gegevens in. U kunt een digitale foto kiezen en die uploaden. Als u geen digitale foto's heeft, dan kunt u ook een kopie van een foto, met alle gevraagde gegevens uit het onderstaande formulier per post sturen naar:

    Maylight ISMT

    t.n.v. Roger Lenoir

    Hurk 122, 

    5403 LB Uden

Wanneer uw envelop binnen is, ontvangt u een rekening. Wanneer deze rekening voldaan is, begint Roger zo spoedig mogelijk met uw tekening. Houdt u rekening met een wachttijd! Roger heeft ruimte en tijd nodig voor elke Persoonlijke Verbeeldingstekening.