Paranormale Cursus

Paranormale cursus volgen bij Maylight

Iedereen beschikt over intuïtie. Door een paranormale cursus te volgen in Amsterdam, Hoofddorp, Haarlem of omgeving ontwikkel je je intuitie, gedurende de paranormale cursus verruim je je bewustzijn, stimuleer je je paranormale gaves en je persoonlijke groei. Door een paranormale cursus te volgen komen je aanwezige gaven naar boven, ook al als je denkt dat je niet beschikt over deze gaven. Je zult tijdens de paranormale cursus ervaren dat je deze gaven wel bezit.

 

Paranormale cursus psychometrie

Door een paranormale cursus psychometrie te volgen in Haarlem, Hoofddorp, Amsterdam of omgeving leer je via je eigen intuïtie gevoelens of beelden te ontvangen. Het is hiervoor belangrijk dat je je gedachten leeg maakt, want anders kunnen de gevoelens of gedachten die je ontvangt ook je eigen gevoelens zijn. Tijdens de paranormale cursus psychometrie leer je te voelen en te zien wat voor energie er in een voorwerp aanwezig is. De onderdelen die in deze paranormale cursus worden behandeld zijn onder andere vertrouwen op je intuïtie en werken met energieën. Ook word er verder ingegaan op het lezen van foto’s. 

Alle aspecten, die in paranormale cursus naar voren komen, worden uitgebreid belicht in de opleidingen tot Erkend Mediumschap en Avalon ELA-energy Healer.