Intuïtieve Ontwikkeling en Mediumschap

Module Omschrijving

Prijs: 
€120.00
Prijs Eenheid: 
dag
Aantal lesdagen: 
1
Groepen waarin nog plekken vrij zijn (klik op onderstaande groepscode(s) voor de volledige informatie over deze groep)

Er is op dit moment helaas geen ruimte meer om je in te schrijven voor deze opleiding/workshop. Voor meer informatie kun je mailen naar info@maylight.nl

Een dag om te kijken of het mediumschap iets voor je is. Voordat je de transformatie en het traject van het mediumschap ingaat, is het fijn om deze korte cursus te doen.

Natuurlijk is het ook mogelijk om deze dag gewoon te doen, omdat je eens wilt voelen en kijken hoe een dergelijke ontwikkeling in zijn werk gaat.

We gaan werken met foto’s en sieraden, maar ook leer je je eigen energie kennen en leer je te zien of je aura goed gereinigd is en of je gronding goed is.

We maken er een prachtige dag van.

Deze opleidingsmodule is bij uitstek geschikt voor beginnende en gevorderde particulier/professional met de behoefte om een praktijk als Medium en/of Healer te beginnen, verder uit te bouwen of te combineren met zijn/haar huidige beroep. Ook is deze opleidingsmodule geschikt voor hen, die zich persoonlijk willen ontwikkelen op het vlak van hun intuïtieve vermogens en healing. 

Deze opleidingsmodule vraagt om een ongeveer 2,5 uur zelfwerkzaamheid naast het aantal contacturen die we zullen hebben. De technieken mogen in feite pas ingezet worden als de stof/oefeningen eigen gemaakt zijn. Dus in geval van een lopende praktijk betekent dit 2,5 uur per week studie/oefenlast naast de tijd die je besteed aan je eigen praktijk.

Voor deelname aan deze opleidingsmodule gelden géén bijzondere toelatingseisen.