Hypno- en Regressietherapeut

Module Omschrijving

Prijs: 
€120.00
Prijs Eenheid: 
dag
Aantal lesdagen: 
11

Docent(en):

Marion Berndsen

In deze opleiding leer je allereerst te bepalen of je cliënt trance-gevoelig is. Op die manier kan je jouw cliënt van tevoren vertellen of een sessie zin heeft of niet.

Je leert over de verschillende stadia van trance en hoe je je cliënt stap voor stap in trance kunt brengen.

Door deze trance kan de mens beter in contact met de ziel of met het verleden in contact komen, echter is het ook mogelijk de toekomst te bekijken (niet iedereen wil dat, maar het is zeker mogelijk)

Je leert niet alleen je cliënt terug te brengen naar het verleden, maar ook naar vorige levens. Dit kan ingezet worden als je cliënt te kampen heeft met fobieën als bijvoorbeeld straat- of pleinvrees, claustrofobie, watervrees en noem maar op, waarbij er in het huidige leven geen oorzaak gevonden wordt. Maar ook is een contact met een vorig leven boeiend wanneer men flitsen of herinneringen van een vorig leven heeft, maar er net niet “bij” kan. Ook is het mogelijk om de cliënt te laten zien binnen een sessie waar de blokkades qua spirituele ontwikkeling liggen 

Dit zijn slechts voorbeelden, de reden waarom een cliënt je zal bezoeken is veel uitgebreider. Denk bijvoorbeeld ook aan verslavingen.

Daarnaast is het mogelijk je cliënt terug te brengen naar de “tussensfeer”.  Tussen onze levens in, verblijven we in de Hemelse sfeer en is het mogelijk daar naar af te reizen, om je levensdoel te ontdekken.

Fijn voor mensen die niet weten wat ze op aarde komen doen en een doelloos gevoel bij zich dragen.

Tevens leer je een stuk psychologie, zodat je kunt ontdekken of er een psychisch probleem is of een spiritueel probleem. Ook deze twee verschillen zullen we behandelen.

Daarnaast geef ik aanwijzingen hoe je je praktijk zelf op kunt bouwen.

Ik ben zelf opgeleid door dr. R. Meijnaar. Dr. Meijnaar was een begaafd en bijzonder kundig man daar waar het hypnotherapie betrof. Hij was altijd bezig met onderzoek en volgde alles op het gebied van hypo-therapie in Amerika. Hij was te vinden in de zaal als ik spreker was of als ik een avond organiseerde met helderziende waarnemingen. Hij was altijd trots op me en ik hoorde via zijn zuster dat hij over mij sprak als "zijn beste leerling". Ondanks dat hij overleden is, voel ik nog altijd zijn dierbare steun. Ik ben heel blij, dat ik zijn kennis over mag dragen. Alles wat hij me geleerd heeft, is zeer waardevol.

Je kan aan het eind van deze opleiding beslissen of je het examen wilt doen, dan krijg je een diploma en word je bij ons geregistreerd. Je bent niet verplicht examen te doen, dan ontvang je een certificaat.

De opleiding duurt 11 lesdagen.

Deze opleidingsmodule is bij uitstek geschikt voor beginnende en gevorderde particulier/professional met de behoefte om een praktijk als Medium en/of Healer te beginnen, verder uit te bouwen of te combineren met zijn/haar huidige beroep. Ook is deze opleidingsmodule geschikt voor hen, die zich persoonlijk willen ontwikkelen op het vlak van hun intuïtieve vermogens en healing. 

Deze opleidingsmodule vraagt om een ongeveer 2,5 uur zelfwerkzaamheid naast het aantal contacturen die we zullen hebben. De technieken mogen in feite pas ingezet worden als de stof/oefeningen eigen gemaakt zijn. Dus in geval van een lopende praktijk betekent dit 2,5 uur per week studie/oefenlast naast de tijd die je besteed aan je eigen praktijk.

Voor deelname aan deze opleidingsmodule gelden géén bijzondere toelatingseisen.