Heling met Chakra kaarsen en Avalon ELA-Energy Chakra druppels

Module Omschrijving

Prijs: 
€145.00
Prijs Eenheid: 
dag
Aantal lesdagen: 
1

Docent(en):

Marion Berndsen

We gaan met chakra kaarsen aan het werk om negatieve velden en blokkades uit de chakra’s te verwijderen. Tevens gaan we de kaars lezen om te zien welke blokkades of stoorvelden zijn weggehaald. Als bescherming daarna, behandelen we het chakra met de chakra druppels, waarvan het recept door De Raad van Avalon-ELA is aangereikt. Je kan de chakrakaarsen en druppels binnen je eigen kring gebruiken, maar natuurlijk kan je ze ook in je praktijk zeer goed gebruiken. 

In de prijs van deze workshop zijn een set chakrakaarsen en een set Avalon-ELA chakra druppels inbegrepen.

Deze opleidingsmodule is bij uitstek geschikt voor beginnende en gevorderde particulier/professional met de behoefte om een praktijk als Medium en/of Healer te beginnen, verder uit te bouwen of te combineren met zijn/haar huidige beroep. Ook is deze opleidingsmodule geschikt voor hen, die zich persoonlijk willen ontwikkelen op het vlak van hun intuïtieve vermogens en healing. 

Deze opleidingsmodule vraagt om een ongeveer 2,5 uur zelfwerkzaamheid naast het aantal contacturen die we zullen hebben. De technieken mogen in feite pas ingezet worden als de stof/oefeningen eigen gemaakt zijn. Dus in geval van een lopende praktijk betekent dit 2,5 uur per week studie/oefenlast naast de tijd die je besteed aan je eigen praktijk.

Voor deelname aan deze opleidingsmodule gelden géén bijzondere toelatingseisen.