Geregistreerd Mediumschap Opleidingstraject

Het geregistreerd mediumschap opleidingstraject bestaat uit meerdere onderdelen, die je zelg f kunt combineren. Je kunt deelnemen aan één of meerdere van onze specialisatie modulen (klink hier voor meer info en data). Mocht je meer verdieping willen dan kun je je inschrijven voor de Verdieping Mediumschap specialisatiemodule (klik hier voor meer info en data) of voor de Mediumschap Masterclasses (klik hier voor meer info en data). 

De opleidingen Aura-Chakra Reader en Trancemediumschap zijn een specialisatie voor de Geregistreerd Mediumschap opleiding, maar beide opleidingen zij ook los te volgen.

Ook kun je, indien je dit wenst, de mediumschap opleiding afronden door middel van een examen (klink hier voor meer info en data). Het is ook mogelijk om geen examen te doen en de opleiding af te ronden met een certificaat. 

Je docente is het bekende medium Marion Berndsen. Zij heeft sinds 1992 een zeer druk bezochte praktijk.  Zij is nog steeds met regelmaat in de media, toch echter altijd op een bescheiden manier. 

Marion heeft diverse boeken op haar naam en op dit moment wordt er gewerkt aan haar 4e boek voor volwassenen.

Is Marion jou nog niet bekend dan kun je op haar profielpagina het één en ander over haar lezen en kijk gerust verder op onze website, daar er informatie over haarzelf op deze site staan en kijk ook onder de link media. 

Marion heeft haar eigen manier om het mediumschap over te brengen en bij te brengen aan de student. Een unieke manier van ontwikkeling wordt ingezet, terwijl het toch als “prettig” en “ontspannen” wordt ervaren. 

De opleiding wordt wetenschappelijk ondersteund, vandaar dat dr. M. Van Houten regelmatig lessen zal geven bij ons instituut op psychosociaal niveau. Voor deze lessen, welke meestal in de avonduren gegeven worden, kan je je apart aanmelden tijdens je opleiding.

 

Deze opleidingsmodule is bij uitstek geschikt voor beginnende en gevorderde particulier/professional met de behoefte om een praktijk als Medium en/of Healer te beginnen, verder uit te bouwen of te combineren met zijn/haar huidige beroep. Ook is deze opleidingsmodule geschikt voor hen, die zich persoonlijk willen ontwikkelen op het vlak van hun intuïtieve vermogens en healing. 

Deze opleidingsmodule vraagt om een ongeveer 2,5 uur zelfwerkzaamheid naast het aantal contacturen die we zullen hebben. De technieken mogen in feite pas ingezet worden als de stof/oefeningen eigen gemaakt zijn. Dus in geval van een lopende praktijk betekent dit 2,5 uur per week studie/oefenlast naast de tijd die je besteed aan je eigen praktijk.

Voor deelname aan deze opleidingsmodule gelden géén bijzondere toelatingseisen.