Avalon ELA-Energy Healer Master Opleidingstraject

Zij die zich verder willen ontwikkelen en die zélf Avalon ELA-energy behandelingswijzen en opleidingen willen ontwikkelen, kunnen zich nog verder specialiseren tot Avalon ELA-energy Master.

De Masteropleiding is onstaan in overeenstemming met De Raad en er dient een commitment aangegaan te worden. Wees je bewust van een pittig proces, echter merken wij een duidelijk verschil tussen zij die de Masteropleiding hebben gedaan vóór de opleiding en daarna. De Masters laten een duidelijke kracht zien met daarnaast een zachtheid met volledig vertrouwen. 

De toelating kan alleen gebeuren onder de volgende voorwaarden: 

 • Succesvol afgeronde Avalon-ELA-energy basis opleiding
 • bereidheid over te gaan naar een vegetarische levensstijl, af en toe vis is toegestaan. Dit is een proces waar je naartoe groeit.
 • vrij te zijn van verslavingen
 • Rokers worden niet toegelaten, tenzij zij de opleiding als een aanleiding zien om te stoppen.
 • Alcohol is met mate toegestaan in de vorm van licht alcoholische dranken als bier en wijn.

Heb je moeite met bovenstaande verwachtingen dan zal je de opleiding moeten en kunnen zien als een nieuwe levensstijl. De Raad spreekt over “Respect voor het lichaam, respect voor het leven, respect voor mens en dier, oordeelvrij leven”. 

Wat kun je verwachten van de opleiding: 

 • Channelingen van De Raad
 • Oefeningen gericht op bovenstaande eisen en meditaties
 • Dieper inzicht op de wijze van healing (voor als je vragen van cursisten krijgt)
 • Innerlijke processen afronden  en er op andere wijze naar kijken. 
 • Je leert initiaties te geven.

Het programma voor deze intensieve periode zal in ieder geval de volgende onderdelen omvatten: 

 • Samen met een ander ga je aan het werk om een scriptie/portfolio te maken, over de inhoud en de structuur word je aldaar geïnformeerd. 
 • We ontbijten, lunchen en dineren samen. 
 • De laatste dagen zal er een examen afgenomen worden en verwachten we een presentatie van jou. Je zult veel leren door de observaties en bijdragen van je mede-cursisten, maar jouw presentatie is ook weer leerzaam voor de anderen. 

De Avalon ELA-energy Master opleiding wordt afgerond met een certificaat. Dit certificaat staat ook toelating tot Avalon ELA-energy Register toe (optioneel, maandelijkse of kwartaalbijdrage). Verder wordt er een eed afgelegd van zuiverheid en bescherming. De Raad begeleidt het afleggen van deze eed.

Gedurende deze Master Opleidingsdagen zal je zowel innerlijk als uiterlijk een transformatie doormaken, zodat je voorbereid wordt op je nieuwe levensstijl en je verworven inzichten, vaardigheden en uitgebreide uitwerking van je aanvullende initiaties succesvol kunt inzetten in je beroepspraktijk. 

Avalon ELA-energy Master leidt op tot een vrij beroep "paramedisch alternatief begeleider/genezer" mét de mogelijkheid om om zelf initiaties uit te voeren. De Avalon ELA-energy Master opleiding is bij uitstek geschikt voor een bij voorkeur de KvK ingeschreven praktijk, die Avalon ELA-energy Healing zelfstandig verder wil verder ontwikkelen en wil uitdragen in de vorm van workshops en opleidingen. De Avalon ELA-energy Master opleiding is met name geschikt voor zij die hun beroep daadwerkelijk willen verder ontwikkelen en is minder geschikt voor particulieren, die op zoek zijn naar intuïtieve ontwikkeling.

Docent: Marion Berndsen met begeleiding van Roger Lenoir. 

Locatie: nog te besluiten

Prijs: nog te besluiten

De Avalon ELA-energy Vervolgopleidingen/modulen zijn zeer geschikt voor gevorderde particulier/professional met de behoefte om een praktijk als Healer te beginnen en zich verder te specialiseren me de mogelijkheden die Avalon ELA-Energy Healing biedt. Ook zijn de Avalon ELA-energy vervolg opleidingen geschikt voor hen, die zich persoonlijk willen ontwikkelen op het vlak van hun intuïtieve vermogens en healing, maar de eerste stappen op het gebied van Avalon ELA-Energy HEaling al hebben gezet.

Een succesvol afgeronde Avalon ELA-Energy Healing basisopleiding kan een vereiste zijn om deel te kunnen nemen aan deze Avalon ELA-Energy Vervolgopleiding/module.

Deze opleidingen/modulen vragen om een ongeveer 2,5 uur zelfwerkzaamheid naast het aantal contacturen die we zullen hebben. De specialisatie technieken mogen in feite pas ingezet worden als de stof/oefeningen eigen gemaakt zijn. Dus in geval van een lopende praktijk betekent dit 2,5 uur per week studie/oefenlast naast de tijd die je besteed aan je eigen praktijk.

De Avalon ELA-energy vervolgopleidingen wordt afgerond met een Avalon ELA-energy Certificaat betreffende de afgeronde specialisaties opleiding en omvat natuurlijk de relevante initiaties. Avalon ELA-energy Healing is een vrij beroep en een waardevolle aanvulling voor een "paramedisch alternatief begeleider/genezer", die bij voorkeur een bij de KvK ingeschreven praktijk voert en/of Avalon ELA-energy Healing wil inzetten als een complementaire behandelingswijze. Daar waar nodig kan de student, die deze vervolgopleiding/module succesvol afgerond ondersteuning van Maylight ISMT ontvangen in het aansluiten bij CAT.