Aura-Chakra Reader

Module Omschrijving

Prijs: 
€120.00
Prijs Eenheid: 
dag
Aantal lesdagen: 
10
Groepen waarin nog plekken vrij zijn (klik op onderstaande groepscode(s) voor de volledige informatie over deze groep)

Er is op dit moment helaas geen ruimte meer om je in te schrijven voor deze opleiding/workshop. Voor meer informatie kun je mailen naar info@maylight.nl

De opleiding Aura-Chakra Reader is een prachtige aanvulling op het mediumschap of het geven van heling, maar ook is deze opleiding zonder voorkennis of opleiding te volgen.

Je leert de lagen van de aura kennen, maar ook zien. In een bepaald trance toestand, waarbij je je wel bewust van alles bent, is de aura waar te nemen. Ik ga je leren hoe je de kleuren kunt vertalen.

Je leert de vormen en kleuren van de chakra’s zien en welke emoties en/of gebeurtenissen daarin naar voren komen. In de aura ziet men ook welke studierichting of welke beroep zou passen. Vorige levens komen dikwijls naar voren waarin je kan zien welke levens aansluiten op het huidige en je leven daardoor beïnvloeden. 

Deze opleiding bestaat uit 10 lesdagen. De kosten voor deze opleiding kun je in 10 termijnen voldoen.

Deze opleidingsmodule is bij uitstek geschikt voor beginnende en gevorderde particulier/professional met de behoefte om een praktijk als Medium en/of Healer te beginnen, verder uit te bouwen of te combineren met zijn/haar huidige beroep. Ook is deze opleidingsmodule geschikt voor hen, die zich persoonlijk willen ontwikkelen op het vlak van hun intuïtieve vermogens en healing. 

Deze opleidingsmodule vraagt om een ongeveer 2,5 uur zelfwerkzaamheid naast het aantal contacturen die we zullen hebben. De technieken mogen in feite pas ingezet worden als de stof/oefeningen eigen gemaakt zijn. Dus in geval van een lopende praktijk betekent dit 2,5 uur per week studie/oefenlast naast de tijd die je besteed aan je eigen praktijk.

Voor deelname aan deze opleidingsmodule gelden géén bijzondere toelatingseisen.