Amida X : Kerst met Amida

Module Omschrijving

Prijs Eenheid: 
per dag

Docent(en):

Marion Berndsen

Naar aanleiding van een brief  hier in de praktijk had ik al aangegeven dat de onderstaande workshop op 10 december gegeven gaat worden, en feitelijk zat deze dus gelijk vol. Daarom is er nu een extra dag ingepland om ook jullie de kans te geven om de workshop mee te doen en deze vindt dan plaats op zaterdag 17 december 2016.

Amida zal op deze dag de energie van Maria, Jezus, Maria Magdalena en alle Heiligen en engelen aanreiken. Door ons op deze dag te mogen verbinden met deze energieën en hiermee onze aura mogen reinigen, zullen we puur en schoon het nieuwe jaar in gaan.

We zullen goede intenties meenemen voor onszelf maar ook voor de mensen om wie we geven. We zullen kijken welke ziele stukken in de 2017 aangeraakt worden en wat we tegen zullen komen. We zullen kijken naar situaties die we niet langer nodig hebben in 2017.
Verder zullen we 2016 met een positief gevoel gaan afsluiten door negatieve emoties en ervaringen te transformeren. Hoe? Dat zal Amida ons vertellen. Een heerlijke gevoel om de kerst mee in te gaan!

Deze Amida opleidingsmodule is geschikt voor beginnende en gevorderde particulier/professional, die in hun lopende praktijk met de Amida energie willen leren werken. Ook is deze opleidingsmodule geschikt voor diegenen, die zich aan de hand van spirituele thema's persoonlijk willen ontwikkelen op het vlak van hun intuïtieve vermogens en healing. 

Deze Amida opleidingsmodule vraagt niet veel eigen tijd, maar wel de bereidheid om zich de stof, die tijdens deze Amida module geleerd en beoefend is te integreren in het dagelijkse persoonlijke en professionele leven. 

Voor deelname aan deze opleidingsmodule gelden géén bijzondere toelatingseisen.