Amida VIII Heel de verbinding met de mensen en de situaties om jou heen

Module Omschrijving

Prijs: 
€125.00
Prijs Eenheid: 
per dag
Aantal lesdagen: 
1

Docent(en):

Marion Berndsen

Amida zal via mij spreken over wat er speelt bij de mensen op Zielsniveau. Je kan ook je vragen aan Amida stellen, betreffende personen in jouw leven waarmee het contact stroef verloopt.
 
We zullen van Amida horen hóe deze relaties op Zielsniveau geheeld kunnen worden om vervolgens te gaan merken dat het contact mettertijd inderdaad zal veranderen, ten goede zal keren. 

Ook gezinssituaties zullen geheeld worden. We gaan kijken welke invloeden er zijn in het gezin die een verstoring kunnen brengen en deze verstoring heffen we op. 

Alles wat jij geheeld wilt zien, kan getransformeerd worden tijdens deze workshop. Behalve het gezin kan het ook gaan om liefdesrelaties of werksituaties. 

Een dag waar hard gewerkt gaat worden! Maar wél een hele mooie dag! 

Deze Amida opleidingsmodule is geschikt voor beginnende en gevorderde particulier/professional, die in hun lopende praktijk met de Amida energie willen leren werken. Ook is deze opleidingsmodule geschikt voor diegenen, die zich aan de hand van spirituele thema's persoonlijk willen ontwikkelen op het vlak van hun intuïtieve vermogens en healing. 

Deze Amida opleidingsmodule vraagt niet veel eigen tijd, maar wel de bereidheid om zich de stof, die tijdens deze Amida module geleerd en beoefend is te integreren in het dagelijkse persoonlijke en professionele leven. 

Voor deelname aan deze opleidingsmodule gelden géén bijzondere toelatingseisen.