Amida VI : De Maria activatie

Module Omschrijving

Prijs: 
€125.00
Prijs Eenheid: 
dag
Aantal lesdagen: 
1

Docent(en):

Marion Berndsen

Dit is echt een zeer bijzondere Amidadag. Amida de engel met wie ik in contact sta, zal spreken over Maria en hoezeer de Maria-energie in deze tijd nodig is.
Amida zal dan ook uitleggen hoe en waarom tijdens de channeling. ’s Middags gaan we ontdekken welke connectie jij en jouw Ziel met Maria hebben. We keren terug via een diepe trance achtige meditatie waar Amida via mij jou naartoe zal brengen.
Je dient op deze dag een verse, witte roos mee te nemen. Tevens ontvang je een initiatie welke je zal versterken in je vrouwelijke kracht. 
Is deze workshop dan alleen voor vrouwen??? Nee! Zeker mannen worden ook uitgenodigd om mee te doen, als zij zich daartoe geroepen voelen. 
Feitelijk zeg ik: mis deze dag niet! Hij zal je goed doen! 

Deze Amida opleidingsmodule is geschikt voor beginnende en gevorderde particulier/professional, die in hun lopende praktijk met de Amida energie willen leren werken. Ook is deze opleidingsmodule geschikt voor diegenen, die zich aan de hand van spirituele thema's persoonlijk willen ontwikkelen op het vlak van hun intuïtieve vermogens en healing. 

Deze Amida opleidingsmodule vraagt niet veel eigen tijd, maar wel de bereidheid om zich de stof, die tijdens deze Amida module geleerd en beoefend is te integreren in het dagelijkse persoonlijke en professionele leven. 

Voor deelname aan deze opleidingsmodule gelden géén bijzondere toelatingseisen.