Amida V: Werken met Kristal en Kristalleggingen

Module Omschrijving

Prijs: 
€250.00
Prijs Eenheid: 
2 dagen
Aantal lesdagen: 
2

Docent(en):

Marion Berndsen

Kristallen zijn een kosmische gift aan de aarde. Ze bevatten zowel kosmische energie als aarde-energie en informatie.
We gaan deze kosmische energie leren duiden. Ik leer je hoe dat te doen.

Naast het feit dat Amida zal vertellen over Kristallen en edelstenen gaan we werken met kristallen en andere stenen, maken we kristal- en edelstenenleggingen (reading).

We maken contact met de kristallen en andere edelstenen, we zullen de kristallen in leren zetten voor de wereldvrede en voor de aarde.

Je leert de stenen te gebruiken bij healing. We doen kristalleggingen voor contact met waterwezens (dolfijnen, walvissen en andere zoogdieren) en de zeeën zelf.

Verder leer je hoe de kristallen en stenen in je huis te leggen zodat de Chi goed stroomt, of in jouw praktijk de flow te verbeteren.Je leer de kristallen te reinigen, maar ook op te laden. Je krijgt een initiatie zodat je stenen zelf kunt initiëren.

Je mag je eigen kristallen, maar ook schedels meenemen. Tevens zijn er schedels en kristallen te koop in mijn praktijk. Deze zijn gereinigd, geïnitieerd en opgeladen.

De prijs is inclusief een door mij uitgekozen steentje wat jou helpt bij je spirituele ontwikkeling.

Deze Amida opleidingsmodule is geschikt voor beginnende en gevorderde particulier/professional, die in hun lopende praktijk met de Amida energie willen leren werken. Ook is deze opleidingsmodule geschikt voor diegenen, die zich aan de hand van spirituele thema's persoonlijk willen ontwikkelen op het vlak van hun intuïtieve vermogens en healing. 

Deze Amida opleidingsmodule vraagt niet veel eigen tijd, maar wel de bereidheid om zich de stof, die tijdens deze Amida module geleerd en beoefend is te integreren in het dagelijkse persoonlijke en professionele leven. 

Voor deelname aan deze opleidingsmodule gelden géén bijzondere toelatingseisen.