Amida: Omgaan met Angst en Twijfel

Module Omschrijving

Prijs: 
€125.00
Prijs Eenheid: 
1 dag
Aantal lesdagen: 
1
Groepen waarin nog plekken vrij zijn (klik op onderstaande groepscode(s) voor de volledige informatie over deze groep)

Er is op dit moment helaas geen ruimte meer om je in te schrijven voor deze opleiding/workshop. Voor meer informatie kun je mailen naar info@maylight.nl

Weer een mooie dag waar Amida ons helpt en zal begeleiden. Amida is inmiddels voor velen bekend. De liefdevolle engel die zich veelvuldig heeft laten horen in mijn praktijk. Angst en twijfel liggen dicht bij elkaar. Men kan zich gehinderd voelen door twijfel in het leven en daarbij is er dan weer de angst om een verkeerde keuze te maken.

Diezelfde angst kan maken dat je iets toch maar niet doet en dat is jammer. Maar zo kennen we ook angsten als angst voor de toekomst op ieder gebied, angst om iemand te verliezen en daarnaast ook stervensangst.

Amida zal tijdens een channeling in de ochtend spreken over angst en twijfel. Door angst en twijfel als zijnde gevoel duidelijk te krijgen, krijgen we ook een helderder beeld over onszelf. ’s middags gaan we oefeningen doen die duidelijker maken waar onze angsten vandaan komen.

Ook al denk je dat je dat zelf al weet: het is belangrijk hier open in te gaan, want er kunnen veel onderliggende angsten naar voren komen, zelfs uit vorige levens. Verder ontvang je tijdens de middag een initiatie om je kracht te activeren. 

Deze Amida opleidingsmodule is geschikt voor beginnende en gevorderde particulier/professional, die in hun lopende praktijk met de Amida energie willen leren werken. Ook is deze opleidingsmodule geschikt voor diegenen, die zich aan de hand van spirituele thema's persoonlijk willen ontwikkelen op het vlak van hun intuïtieve vermogens en healing. 

Deze Amida opleidingsmodule vraagt niet veel eigen tijd, maar wel de bereidheid om zich de stof, die tijdens deze Amida module geleerd en beoefend is te integreren in het dagelijkse persoonlijke en professionele leven. 

Voor deelname aan deze opleidingsmodule gelden géén bijzondere toelatingseisen.