Amida Meditatieconcert: De Kracht van de Draak is beschikbaar!

Amida Music: De Kracht van de DraakDeze meditatie brengt je in contact met je Gids, je engel en je draak. Door de energie van jouw engel, wordt je als het ware omgeven door een warme deken. Je bent een déél van je begeleidende engel en samen met je engel ben je onderdeel van de cosmos. Deze meditatie neemt je mee op reis naar indianen volken, die de verbinding leggen tussen hemel en aarde. Samen met jouw engel wordt je in verbinding gebracht met jouw kracht: jouw draak.

Deze tweede Amida Meditatie Soundscape is een meditatie met 43 minuten gesproken woorden in het nederlands van Marion, die verweven met on-aardse, tijdloze muziek, die zo kenmerkend is voor Amida muziek. In deze meditatie komen moderne en traditionele muziekinstrumenten samen. Metalen en kristallen klankschalen, klankbuizen, sjamanentrommel in samenspel met computer gestuurde instrumenten.

Amida Muziek is hele heldere, "kristallen", krachtige muziek, die een hele sterke werking hebben op het bewustzijn. De muziek heeft een soort "structurerend" effect op je energiesysteem en geest. Het brengt als het ware "kristalstructuren" aan in de stromende aardse energieën. Die structuren scheppen helderheid. Helderheid in je gevoel, denken en in je geest. Dit geeft je een overzicht over je leven en alle processen die zich daarin voltrekken. En dit overzicht geeft je rust.

De 50 minuten durende channeling, waarin Marion de boodschappen van Amida doorgegeven en enkele vragen uit de zaal beantwoord heeft, is een gratis toevoeging bij deze meditatie!

Let op: De Amida Meditatie Soundscape en de Amida Channeling zijn MP3 downloads. Na aanschaf van deze bestanden, kun je vanuit je account bij "Mijn downloads" deze mp3 bestanden downloaden en afspelen op je computer en/of mp3 speler.

Deze prachtige nieuwe opnamen zijn als MP3 download beschikbaaer in onze webwinkel.