Amida IX : vruchtbaarheid op alle gebieden van het leven

Module Omschrijving

Prijs Eenheid: 
per dag

Docent(en):

Marion Berndsen

Tijdens deze workshop ontvang je sowieso de channeling van Amida, waarin Amida verteld hoe jij vruchtbaarheid kunt brengen in je leven op ieder gebied waar jij vruchtbaarheid nodig hebt.
Gedurende de middag ontvang je een initiatie die vruchtbaarheid in je energie zet. Immers: wat je uitzendt, trek je aan. Tevens leer je hoe jij jezelf kunt beschermen tegen negatieve invloeden.

Heb jij het gevoel dat je vast zit, niet weet welke kant je op moet, of wil je in 2017 juist iets neer gaan zetten, dan is deze workshop een mooie ondersteuning voor jou en zal je aan het eind van de dag weten waar je naartoe wilt.

Deze Amida opleidingsmodule is geschikt voor beginnende en gevorderde particulier/professional, die in hun lopende praktijk met de Amida energie willen leren werken. Ook is deze opleidingsmodule geschikt voor diegenen, die zich aan de hand van spirituele thema's persoonlijk willen ontwikkelen op het vlak van hun intuïtieve vermogens en healing. 

Deze Amida opleidingsmodule vraagt niet veel eigen tijd, maar wel de bereidheid om zich de stof, die tijdens deze Amida module geleerd en beoefend is te integreren in het dagelijkse persoonlijke en professionele leven. 

Voor deelname aan deze opleidingsmodule gelden géén bijzondere toelatingseisen.