Amida II - Tweelingzielen en Chakrabeheersing

Module Omschrijving

Prijs: 
€165.00
Aantal lesdagen: 
1

Docent(en):

Marion Berndsen

Dit keer spreekt Amida over chakrabeheersing (hoe herstel je zelf je chakra’s) maar ook spreekt Amida over tweelingzielen op aarde (in het kader van de kerst: Maria Magdalena en Jezus van Nazareth). Als je je tweelingziel niet kent, kunnen we kijken of het voor jou de tijd is of jij je tweelingziel mag ontmoeten.

’s Middags gaan we oefeningen doen om onze chakra’s in balans te krijgen en zicht te krijgen op je ervaring met jouw tweelingziel.

Je krijgt op deze dag een schedel die bij jou past met de Amida-energie. 

Kosten:€165,-

Deze Amida opleidingsmodule is geschikt voor beginnende en gevorderde particulier/professional, die in hun lopende praktijk met de Amida energie willen leren werken. Ook is deze opleidingsmodule geschikt voor diegenen, die zich aan de hand van spirituele thema's persoonlijk willen ontwikkelen op het vlak van hun intuïtieve vermogens en healing. 

Deze Amida opleidingsmodule vraagt niet veel eigen tijd, maar wel de bereidheid om zich de stof, die tijdens deze Amida module geleerd en beoefend is te integreren in het dagelijkse persoonlijke en professionele leven. 

Voor deelname aan deze opleidingsmodule gelden géén bijzondere toelatingseisen.