Amida I - Innerlijke Rust, ervaar je Ziel en je Levenspad

Module Omschrijving

Prijs: 
€165.00
Aantal lesdagen: 
1

Docent(en):

Marion Berndsen

Terwijl de Raad van Avalon-ELA meer groepsgewijs spreekt, is Amida er voor ons persoonlijk. Enkelen mochten al een privé sessie ervaren met Amida, die verbonden is met de prachtige schedel ontstaan uit lava van de Machu Picchu. 

Op deze dag zal Amida via een channeling spreken over het contact met je Ziel en jouw persoon als mens. Hoe word je door je ziel geleid? Waar bevindt zich de ziel? Hoe weet je welke richting je op moet en welke keuzes je moet maken? Hoe weet je dat het klopt wat je voelt? Waarom twijfel je?   

In de middag zullen we oefeningen doen om in contact te komen met onze ziel en ons levenspad. We gaan kijken of je op het juiste pad bent en of je de juiste keuzes maakt. 

Je krijgt een schedel van 5x5 cm op deze dag met een initiatie van Amida. De schedel zal je helpen om met je ziel in contact te komen. 

Kosten: €165,0

Deze Amida opleidingsmodule is geschikt voor beginnende en gevorderde particulier/professional, die in hun lopende praktijk met de Amida energie willen leren werken. Ook is deze opleidingsmodule geschikt voor diegenen, die zich aan de hand van spirituele thema's persoonlijk willen ontwikkelen op het vlak van hun intuïtieve vermogens en healing. 

Deze Amida opleidingsmodule vraagt niet veel eigen tijd, maar wel de bereidheid om zich de stof, die tijdens deze Amida module geleerd en beoefend is te integreren in het dagelijkse persoonlijke en professionele leven. 

Voor deelname aan deze opleidingsmodule gelden géén bijzondere toelatingseisen.